What is Eagle Rock Global (ERG)? Does ERG Project Deceive?

136
107032
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Recently, we have also received a lot of questions around What is Eagle Rock Global (ERG)? Is ERG a Fraud? And to answer this question, we will be working all weekend to review the cryptocurrency investment service Eagle Rock Global (ERG).

What is Eagle Rock Global?

According to the introduction, Eagle Rock Global (ERG) is a financial investment channel from Europe. It is a channel with extremely stable interest and profit.

Ealerockglobal participates in the business process, soliciting and managing investment funds as well as profits by using the volatility of cryptocurrencies and increasing the number of users.

Essentially, cryptocurrencies are limited items in a database that no one can change unless specific conditions are met.

How does ERG work?

This modern crowdfunding model is usually based on three types of actors: the person who initiated the proposed project or the funded project, the individual or group that supported the idea, and a censorship organization that included come up with ideas together.

Operation model of ERG

ERG Investment Packages

In total there are 13 different investment packages: from $ 100 to $ 1.000.000, you can follow the details in the picture below.

The ERG investment package
The ERG investment package

When you click on the details of each package, we will see the specific interest table, for example, I click to view the $ 10.000 package

The ERG investment package

So we have a rough idea of ​​it, now I will not introduce much but go directly to the issue of review reviews.

Eagle Rock Global Review (ERG)

About Returns

This is the profit spread sheet that I directly calculated, with the investment of $ 50000, you will receive at least $ 59.000 in interest in the first 3 months, and the longer you keep that amount, the higher the profit. , you can calculate according to the spreadsheet on the picture:

 • You will receive 118% interest after 3 months
 • You will receive interest of $ 145 after 3 months with a 6-month hold period.
 • ...

In addition, each package has referral commission package, such as $ 50k package, if you invite someone else to invest, you will receive 6% commission from F1, 5% for F2, 3% for F3, ... . Layer of class ...

From an evaluation perspective, this is a model Ponzi, and this model will collapse when the money of new investors is not enough to pay interest for the first to go. The system's cycle of collapse depends on the rate of development, the faster it collapses, and the ERG is 3,6,9,12,15,18 months.

About Leadership and Company

Công ty này đã đưa ra hình ảnh của hầu hết các nhân viên của họ cùng với chỉ định của họ nhưng lại không có liên kết đến hồ sơ truyền thông xã hội của họ hoặc bất cứ điều gì giúp công chúng theo dõi họ. Chúng tôi đã tìm kiếm thông qua các diễn đàn trực tuyến khác nhau, nhưng không thể tìm thấy!

This proves, this is fake information, all of them are fake ... And because it lacks transparency, it's better to stay away from it, the investment principle is: invest in something you understand. and obviously ...

ERG Group INC – Công ty đằng sau Eagle Rock Toàn cầu

Một việc khác chúng ta cần tìm hiểu là ERG Group INC, công ty đứng sau đợt chào bán tiền ảo ERG. Trước hết, theo các tài liệu hợp nhất có trên eaglerockglobal.org, công ty này có trụ sở tại Quần đảo Virgin thuộc Anh.

Điều này đã đủ đáng ngờ, bởi vì nếu bạn biết bất cứ điều gì về thuế, luật, tài chính và kinh doanh lừa đảo, bạn biết rằng việc thành lập một công ty vỏ bọc lừa đảo ở Đảo Virgin thuộc Anh là cực kỳ dễ dàng. Những kẻ gian này có thể đã sử dụng tên giả Galore.

Và hơn hết là ERG Group INC không được cấp phép với bất kỳ cơ quan cần thiết nào. Điều này có nghĩa là nó là một công ty đầu tư bất hợp pháp và lừa đảo.

Eagle Rock Global hoạt động như thế nào?

Họ tuyên bố rằng họ có liên quan đến giao dịch tiền điện tử, khai thác, trả tiền để nhấp vào mô hình kinh doanh và nhiều hơn nữa. Thậm chí có một phần trò chơi trên trang web của họ. Nhưng chúng tôi đã Không có một từ trả lời cho câu hỏi này. 

Các điều khoản và điều kiện liên quan không rõ ràng, nhưng bạn luôn có thể hỏi nhóm hỗ trợ của họ để biết thêm thông tin. Liên quan đến giao dịch và khai thác tiền điện tử, việc thiếu thông tin đầy đủ là không thể chịu đựng được.

Chúng tôi không có bất kỳ ý tưởng nào về phương pháp giao dịch hoặc độ chính xác của họ. Họ đã không hiển thị bất kỳ lịch sử giao dịch cộng với tên của các nhà quản lý quỹ là không rõ. Hơn nữa, các chi tiết của họ khai thác trang trại cũng là một bí ẩn. Họ thậm chí còn nói về Thương mại điện tử, nhưng thông tin được cung cấp cũng mơ hồ.

Kế hoạch đầu tư và lợi nhuận được quảng cáo

As we have analyzed above, it is very dangerous with very high risk.

Thông tin tên miền

Thật không may, chủ sở hữu của nền tảng này đã che dấu danh tính của họ. Vì vậy, đây là những chi tiết quan trọng chúng tôi quản lý để thu thập.

 • Tên miền – Eaglerockglobal.org
 • Nhà đăng ký – NameCheap, Inc
 • Đăng ký vào ngày – 22/11/2017
 • Hết hạn – 22/11/2022
 • Xếp hạng toàn cầu Alexa – 42.190
 • Xếp hạng tại Việt Nam – 1.342
 • Đối tượng Địa lý – Việt Nam, Nga, Hoa Kỳ, Ukraine và Đức

Thiếu bằng chứng xã hội

Mỗi doanh nghiệp trực tuyến để lại một dấu vết của lời chứng thực trong thế giới trực tuyến. Mặc dù, công ty này có thứ hạng cao và đang nhận được rất nhiều lưu lượng truy cập, không có nhiều bằng chứng. Với bản chất mờ ám của họ kết hợp với việc thiếu bằng chứng xã hội, một cái gì đó có mùi tanh.

Tuy nhiên, họ không thể che giấu bản chất thực sự của mình trong thời gian dài và thời gian sẽ kể về chương trình nghị sự thực sự của họ. Hiện tại, tốt hơn hết là tránh xa chúng vì lợi ích của riêng bạn hoặc ít nhất là bắt đầu với mức tối thiểu tuyệt đối.

Hãy để mắt đến các liên kết giới thiệu, có thể có một vài nhà quảng bá có thể tạo ra sự cường điệu về dự án này (bánh vẽ). Hơn nữa, nếu bạn đọc về bất kỳ quảng cáo nào mà hơn 100% mỗi năm thì đều là rủi ro cao…

Kết luận đánh giá Eagle Rock Global

In essence, pay attention, most companies MLM multi-level business They also attach great importance to developing Vietnam market, because Vietnam, Russia, Ukraine, Germany and China are all countries participating in this project quite large and with huge amounts of money. I do not boycott these projects, but I will always write articles about projects for you to understand and decide whether or not to invest is up to you. Vietnam, I am very high-handed recently HYIP investment, thus dividing into 2 groups: An experienced group, investing in huge profits, then withdrawing capital to play only interest until it collapses (very safe), and one group is boycott 100 % never joined. It is only for those who are new to inexperience, because they are greedy to invest without drawing capital, the results are already foreseen.

In addition, we also review articles about very HOT projects which are: MiningCity, S Block , and SCF Token, you can check it out! I wish you happy happiness and success.

Blogtienao encourages you to review HYIP projects into a complete article and send to email blogtienao.content@gmail.com, we will review and will post for you.

Like fanpage Facebook of Virtual Money Blog

Join the channel Telegram of Virtual Money Blog

Participation GROUP Discuss news of Virtual Money Blog

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Binance Reputable Exchange

136 COMMENTS

 1. Sell ​​tk chestnut price! Invest more than 60 million VND in profit of 4-500 $ available in the auction market to sell 15 million VND, who needs to contact the phone number 092175478

 2. Instead of anyone who posts to sell tk or dollars ... no one is right to call ... whoever asked to save alo capital ... will gd ... 0834227334

 3. It's been over a year since this post, but the ERG still exists and I was taken away from their seminar yesterday 😀. It proves that one year ago, anyone who entered it was already messy. Now, I'm also nervous, I don't dare to play!

 4. Toàn dân lừa đảo không, đầu tư vào khi lấy tiền ra không được, toàn là nói không và không ai giải quyết hết….lừa đảo là số 1

COMMENT

Please enter your comment
Please enter your name here

This website uses Akismet to limit spam. Find out how your comments are approved.